Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.09.2009 02:33 - Секс ...или табу
Автор: miaa Категория: Забавление   
Прочетен: 3513 Коментари: 16 Гласове:
10

Последна промяна: 23.09.2009 02:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Често съм си задавала въпроса, защо най- готиният мъж се жени за абсолютно обикновено момиче.Обиковено в живота се случва точно така... Шокиращо, но това си е самата истина..

Говорила съм с много  познати мъже, които освен красива външност искат и присъствие,сексапил ..А те са нещо повече от високи токове и къса поличка.. и оттук  възниква, един много важен   въпрос.

Често се питам:” Колко време трябва да мине , преди да правя секс с мъжът, когото харесвам”?Нямам точен отговор, но при всички случай трябва да мине малко време ..за всека жена  е индивидуално. Поне за мен платоническата игра  ми е необходима за да мога  да  опозная  мъжът , когото харесвам.Ако си  позволя да правя любов още на първите срещи, няма да ми бъде приятно да разбера след  това, че преспал с най- добрата ми приятелка... например.Хубаво е, когато и двете страни полагат усилие да се харесат един на друг..Химия , тръпка, от които ти завива свят от сладост  и усещането, че си желана...В едно съм сигурна , че преди секс мъжът не мисли трезво, жената е тази която влага  повече разум, след  това обаче нещата се обръщат на 180 градуса. Когато сексът се случи бързо мъжете постигат това, към което са се стремели, постигнали са целта си..И  от преследвачи, се превръщат в бегълци..Но затова сме си виновни само ние жените..Мъжът трябва да знае, че там където желае ,не се влиза лесно...Независимо от  това дали му харесва или не, още в началото  жените сме  тези, които поставяме основите на взаимоотношенията  с тях..Предизвикателни или не...важното е да утвърдим позициите си...Това  го кара да прояви интерес към нас.Ако мъжът се откаже  , защото не е получил това, което е искал, това е сигнал , че е щял да го направи така или иначе. Обърнете му гръб, той не ни заслужава...

Всяка уважаваща себе си жена, може да предложи на един мъж много повече от секс.Тя го прави само тогава , когато е готова и когато се чувства конфортно във връзката си.....Всяка очарователна жена е достатъчно сексапилна, за да не й се налага да парадира със сексапила си, сякаш това е всичко , което притежава.Ние сме привлекателни,спокойни и щастливи със  или без него..” Късметът носи късмет," която  уверената жена знае...






Тагове:   Табу,


Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. diso - Среднощни
23.09.2009 06:52
размисли и страсти:))
цитирай
2. miaa - Да, нормално състояние, Diso, Б...
23.09.2009 11:22
Да,нормално състояние, Diso,Благодаря ти, че ме споходи..
цитирай
3. miaa - Благодаря, Veneti за вниманието.
23.09.2009 11:27
Благодаря ти, Veneti за вниманието.
цитирай
4. viki11 - Нормално е човек да не се жени заради ...
23.09.2009 12:09
Нормално е човек да не се жени заради визията, ако това визираш под "готин",
хората се женят, защото се чувстват щастливи и завършени, когато са един с друг.
А някои "готини" мъже,които не харесвам, се женят за обикновено момиче, з ащото знаят, че изневеряват с красиви жени, а не искат жена им да е търсена жена!!! Това им намалява пролемите. Жената им е да се грижи за дома, не за удоволствие точно. Да ражда, да се грижи, и ако може, да е тигрица в леглото, но това не е на първо място.
Тези, които имат глупостта или смелостта да се оженят за тигрици после имат по-сложен живот.
цитирай
5. viki11 - Не ме послуша
23.09.2009 12:15
първо да се учиш, а после да правиш заключения и да даваш съвети на "ние, жените".
Поне се научи да говориш от свое име!

Има жени, които търсят точно секс. Така че твоето послание не обхваща всички жени.
Г лавното е, да си наясно къде се намираш и с кого си имаш работа. А това е най-трудно. Мъжете лъжат и се преструват, защото не им се пуска за по една нощ, две или колкото на тях лично им е кеф. Рязко мъжът се съобразява и то само, ако има намерение да бъде по-дълго с тази жена.

А има и съобразителни мъже, но те са ви скучни. Така че не се жалвайте.
цитирай
6. miaa - Добре, но няма еталон. Кой какво ...
23.09.2009 12:24
Добре, но няма еталон. Кой какво търси или дали наистина го намира...всичко е много индивидуално.А повече мъже смятат , че всяка съпруга или любовница е тяхна собственост ..Какво значи имат глупостта да се оженят за тигрици? Да не би някой да ги е карал да се женят насила? Всеки трябва да поеме отговорността си и мъжът и жената носят своите рискове? Жената не е" жертвеният агнец", тя не е манекен да я показват и да я потупват по дупето. Тя също има своята необходимост да се реализира и да бъде уважавана.Добре го каза,Вики"Хората се женят, защото се чувстват щастливи и завършени, когато са един с друг." Благодаря ти.
цитирай
7. miaa - Това е мое виждане за нещата. . . и ако ...
23.09.2009 12:31
Това е мое виждане за нещата...и ако не ти хареса, не влизай при мен. Жените, които търсят само секс им се заплаща за това. Просто са избрали по- лесното и по- удобното. Не е моя работа да ги съдя.. .Какво значи не ме послуша? Аз не се опитвам да ти влияя..така мислиш, така да бъде. Защо не искаш да приемеш мнение различно от твоето? Но това е друга тема. Успех и емоции, Вики.
цитирай
8. miaa - И аз обичам секса, като всяка нор...
23.09.2009 12:42
И аз обичам секса, като всяка нормална жена...Но предпочитам да го правя с мъж, когото харесвам, и на когото имам доверие., ! Това е. И никой, никого не задължава.
цитирай
9. kass - miaa
23.09.2009 12:57
Един мъж веднъж ми каза, че за него било ужасно досадно да се прави на сваляч пред жените, едва ли не да ги превъзнася за да могат те да му се доверят. За много мъже излишното изчакване е неприятно изживяване, аз лично съм за откритите отношения. Ако жената и мъжът се харесват и са искрени един с друг, то принципа "знам си цената" е не само надменен и ненужен за мен, но и проява на неискреност. Колко скоро след запознанството следва да се прави секс е въпрс на открити отношения между двамата.
Поздрави миаа...
цитирай
10. miaa - Здравей, Касс. . . доверието между ...
23.09.2009 13:14
Здравей, Касс...доверието между мъжът и жената не идва с това всеки да превъзнася другия..за да го свали. Доверието идава от постъпките на двамата..Тези неща се усещат.Най- важното е, добре го каза,да има открити отношения..Не е нужно да демонстрираш някакво фалшиво превъзходство, по -важното е искреност и лоялност между мъжът и жената. ..И тогава всичко си идва на мястото.Благодаря ти, прегръдки.
цитирай
11. panazea - Скъпа , Мия,
23.09.2009 13:21
Много добре си го написала . Мъжете обичат с очите си , а жените с разума . Затова добри момчета попадат на неподходящи . Защото са глупави ! Жената е нещо повече от две разголени цици и още нещо. Как да им обясним , че не сме парче месо , за продан . Ами , ще се научат с времето . Ако ли не , сбогом ! Така , де! За жените това се случва по-рядко. Много рядко жените се влюбват дотолкова , че си загубват ума . Жалко ще е да дадат обичта си на неподходящ . Неподходящ аз разбирам този, който не е мъж за една жена , ерго , той има нужда от един отбор жени , за да се чувства на ниво. Бягай от този тип ! Той е напудрен самохвалко , който ще се срине психически при първата трудност в живота. Изобщо рецепти няма . Идеалният мъж за тебе е този, с когото се чувстваш добре и има какво да си кажеш . На другото аз му викам гимнастика . Поздрав!
цитирай
12. miaa - Мила Рanazea
23.09.2009 14:05
радвам се, че съществуват такива жени , като тебе. Възхищавам ти се. Най- важното между мъжът и жената е доверието, обичта и да има наистина какво да си кажат. Виж , аз не съм против това да има секс мужду двама души, дори и след това... да не се видят повече..Но важното е искреността..а не всеки да си прави сметката, какво може да получи от това общуване..отнася се както за жената, така и за мъжът.Поздрави и хубав ден.
цитирай
13. mmagy - И аз мисля, като теб. И не защото г...
23.09.2009 18:37
И аз мисля,като теб.И не защото годините ми са повече,и не защото не съм била млада и луда.Та аз и сега се чувствам на 20.Но не мога да си представя да бъда с човек,когото не познавам.Но това е само мое виждане.Не съдя никой,всеки трябва да живее така,както би се чувствал най-добре.
Поздрави!!!
цитирай
14. miaa - Здравей Мmagy...
23.09.2009 19:10
Когато бях много млада, мислех по същия начин.. както сега, нищо не се променило.Аз обичам риска, умереният, осъзнатият...В живота съм била в повечето случаи печеливша..защото зная, какво искам. И го имам. Друг е въпроса, че съм и пропуснала много неща.., но не можем да имаме всичко..Никой, никога не бива да подценява някого, при никакви обстоятелства.Това е най- голямата грешка, която може да направи човек спрямо друг.Поздрави , много щастие и успехи.
цитирай
15. malkiatprintz - Съгласен съм, миаа, че "Ху...
25.09.2009 04:04
Съгласен съм, миаа, че "Хубаво е, когато и двете страни полагат усилие да се харесат един на друг", но:

"Независимо от това дали му харесва или не, още в началото жените сме тези, които поставяме основите на взаимоотношенията с тях" - излиза, че харесват, не харесват, мъжете трябва да стоят чинно и послушно, и априори трябва единствено да чакат да им бъдат рамкирани, поставени и разрешени отношенията, определени от жените...

"преди секс мъжът не мисли трезво, жената е тази която влага повече разум" - интересно, имам доста познати мъже и някак си не съм виждал себе си или тях да носят лигавник и памперс, защото не могат да се контролират :)

"важното е да утвърдим позициите си" - интересно в това време мъжете трябва да седят хрисимо с подвити опашчици? И не дай боже мъж да има позиция която също да иска да утвърди....

Процесът на ухажването е готин етап, който е важен и за двамата, но и жените не трябва да забравят, че ако прекалено дълго показват, че "Мъжът трябва да знае, че там където желае ,не се влиза лесно", то в един момент мъжът ще си зададе въпроса дали си струва наисина да търпи позите на жената. И ако в един момент "мъжът се откаже , защото не е получил това, което е искал", то това далеч може да не е "сигнал , че е щял да го направи така или иначе", а обикновено себеуважение. Е да, "обърнете му гръб, той не ни заслужава" - това е удобно утешение, но това е и един от възможните отговори на въпроса "защо най- готиният мъж се жени за абсолютно обикновено момиче" - именно, била е обикновено момиче.

:):):):)
цитирай
16. miaa - Скъпи Принце, приветствам те с добре дошъл..
25.09.2009 16:55
Жената е тази, която определя или по-скоро поставя основите на взаимоотношенията си с мъжете...Ако прави секс веднага с него без да се познават, той ще я третира, като " лека жена", да не се изразявам по- грубо.., Но ако му даде възможност да я опознае,той ще се държи към нея с уважение. Това имах напредвид.Вярно е също, че преди секс мъжете са по- настоятелни и ухажват една жена, докато я спечелят. Жената по- трудно се съгласява, повече разум влага преди секса, но след като се отдаде... обикновено се влюбва. . .В никакъв случай не подценявам ролята на мъжът..Та той е рицарят този, който вдъхва доверие този , който дава сигурност на една жена. Но природата си е природа, мъжете са завоеватели и искат от нас жените да им го признаем. Поклон пред мъжете, които умеят да очароват една жена.Благодаря ти, че се отби при мен.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: miaa
Категория: Тя и той
Прочетен: 2757152
Постинги: 695
Коментари: 11442
Гласове: 43239
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. М. Нютон" Пътят на душите"
2. "Страстни корени" - Сefulesteven
3. " Тя се дарява"-Сefulesteven
4. "Дрехата на триумфа"- Сefulesteven
5. " Чакалнята на бляновете"-Cefulesteven
6. " Опитвам се да опиша"-Cefulesteven
7. ИНТУИЦИЯТА : ПРОБИВ В ПАРАЛЕЛЕН СВЯТ
8. " Градината на страстта" Cefulesteven
9. "Птиче в клетка"-Cefuiesteven
10. "Вяра"-Templar
11. БИЛКОВИ РЕЦЕПТИ - 1 ЧАСТ Kasnaprolet9999
12. " Величието на думите...."Cefulesteven
13. БИЛКОВИ РЕЦЕПТИ - 2 ЧАСТ -Късна Пролет
14. БИЛКОВИ РЕЦЕПТИ - 3 ЧАСТ -Късна Пролет
15. Д-р Mайкъл Нютън - изследвания по въпросите за душите ( част 1 )
16. ГЛАВНИ СРОДНИ ДУШИ -НЕО НУЛА
17. Накратко за космическите вибрации ( енергии )-Нео Нула
18. ОРФЕЙ- ЧОВЕКЪТ, КОЙТО СТАНА БОГ- Sparotok
19. ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ!...IKRA
20. Убиваш ме-Tryn
21. БЪЛГАРИТЕ И ТРАКИЙСКИЯ БОГ НА ЛЕЧЕНИЕТО -Sparotok
22. Жената -огледало...Cefulesteven
23. Обща Декларация на Човешките задължения-Ikra
24. Комбина-Петко Илиев
25. Псевдоморалистите-Cefulesteven
26. Непознатата -Cefulesteven
27. Лист подобен лодка и раковина- Cefuleteven
28. Монологът на отшелника
29. България
30. Цитати от книгата "Полубогиня" на Мартин Ралчевски