Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.08.2009 11:52 - Заредете се..
Автор: miaa Категория: Забавление   
Прочетен: 4684 Коментари: 14 Гласове:
4

Последна промяна: 29.08.2009 12:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Минавало ли ви е през ума, колко  секси е чувството ни за хумор..То е невероятно оръжие  за да се справим с трудностите и проблемите ...Когато  аз загубя чувството си за хумор...това обикновено съвпада с момента, в който се „връзвам” прекалено много.А именно започвам да се вманячвам във всяка моя стъпка...И си казвам, това Аз ли съм или не?! Винаги съм обичала добронамерените шеги , които ти помагат в деликатни ситуации.Те са , като слънчев лъч  появил се    след  буря от противоречия...По закачлив и забавен начин можем да покажем, че чувството ни за хумор ни придава самоувереност .То е свързано с цялото ни поведение на личността, показва , че можем да мислим самостоятелно, със собствената си глава.Шегата не само  обезврежда опасна ситуация,  но тя ни позволява да излезем от нея незасегнати.

Имам си един ухажьор  в квартала, който винаги се опитва под формата на „дебелашки шеги” да флиртува с мен...единствено чувството ми за хумор ми придава привкус на измъкване...Спокойната  ми реакция и факта, че съм способна да се надсмея над себе си..ме прави отговорна и жизнерадостна ..

Без значение дали ще ви одобрят  или не.. винаги ще  се намерят хора, които ще ви отвърнат по същия елегантен начин..те оценяват  нашето  светоусещане..  и позиция.На шега можем да кажем много повече неща, отколкото насериозно.

Шегувайте се искрено и  за удоволствие .. това е най-  емоционалния и неприсъхващ начин да покажем на любимите си хора, колко много  ги обичаме.

 







Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. diso - Ти си знаеш:))
29.08.2009 12:56
Тези пък бях забравил, че са съществували! Остава от някъде да изскочат "Шортс":))
цитирай
2. miaa - Пожелавам ти да се шегуваш винаги:))
29.08.2009 13:02
колкото по- често го правиш, толкова по- често ще привличаш:)))))Благодаря ти, скъпи Diso.
цитирай
3. viki11 - Шегувайте се искрено и за удовол...
29.08.2009 16:39
Шегувайте се искрено и за удоволствие .. това е най- емоционалния и неприсъхващ начин да покажем на любимите си хора, колко много ги обичаме.


Повярвай, не си мечтая да разбера точно по този начин, колко ме обичат.
Защо даваш съвети, като имаш нужда от тях!
цитирай
4. miaa - Всички имаме нужда от съвети..понякога
29.08.2009 16:42
ти също ..аз споделих , не натрапвам мнението си. Това е част от моя свят, Вики.
цитирай
5. martiniki - :)
29.08.2009 19:49
мноого обичах да ги слушам Би Зет Ен, а и клипът е направен с вкус

съгласна с гореизказаното мнение - да се вземеш на сериозно е смърт, така че с усмивки - напред!
усмивката си нося като щит...
цитирай
6. анонимен - oъносно постингите на Miaa и коментара й за моя материал за загадачната смърт на Христо Ботев
29.08.2009 20:10
Уважаема Мiaa,
Запознах се с Вашите интересни постинги. Харесват ми. В тях има много житейска мъдрост. Те са твърде поучителни.

Благодаря Ви за краткия, но много точен и смислен коментар по материала свързан с ГОЛГОТАТА НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ. Вие сте първият читател на този материал с първия коментар. Радвам се, че текстът и начинът на представяне Ви е заинтересувал и харесал. Вярвам, че обичате историята, особено тази свързана с Великото българско възраждане.
Искрено благодаря за Вашите добри пожелания, покриващи се с благословия. Това ме трогна и задължава да вкарвам нови материали от историческата ни летопис. Благодаря Ви още веднъж

С поздрав, уважение и най-добри пожелания за крепко здраве съчетано с хумор, щастие и успехи в личния ВИ и професионален живот.
METALOVED

цитирай



цитирай
7. miaa - И аз ти благодаря , за това, че ме посети...Анонимен..
29.08.2009 20:50
Обичам историята и всичко, което е свързано с такива велики титани, като Ботев , Левски ..Ще се радвам , да има повече статии от славното ни историческо минало.Хубава вечер, много успехи и щастие.
цитирай
8. miaa - Здравей Мartiniki
29.08.2009 21:04
Харесвам оптимисти, като Теб. Продължавай винаги с усмивка напред..и никога не унивай. Приятна вечер.
цитирай
9. rotazia - Самоиронията е моята първа специалност....
30.08.2009 10:46
Особено много се забавлявам, когато хората около мен се вземат за обекта на моята ирония...
Самоиронията е сериозна победа над самия себе си..
цитирай
10. diso - miaa,
30.08.2009 16:38
може да се каже, че и при мен се получава нещо такова - чувството за хумор ми се проявява най-вече, когато съм в добро настроение, а когато ми е скапано, някак не се получава.
цитирай
11. анонимен - Материали за Възрожденската ни летопис
01.09.2009 11:45
Уважаема Мiaa,
Нещо става с компютъра. Допускам и грешки.Трети път вписвам това съобщение. Първият път се изтощиха батериите, вторият-нещо прекъсна в мрежата. Но аз твърдо съм решил да отговоря на последния Ваш коментар.
Посещавам интересен Вая блог със занимателните, забавни и съдържателни постинги в него. Възхищавам се на вписаните разсъждения. Продължавайте все така упорито да се зареждате с положителна енергия, с помощта на добронамерен хумор, дори и със самоирония, която е присъща на духовно силните и волеви хора. Не се съмнявам, че вие сте имено такъв човек. Така ще постигате желаните от вас успехи във всяко Ваше начинание. Вие знаете, че нашият живот, образно казано представлява непрекъснато бягане и преодоляване на препятствия, пречки и трудности, полагайки не малко усилия, подобно на спорта. Има и падане и ставане и пак поглед напред, опирайки се на хуморът, самоиронията, усмивката, волята, вярата и надеждата за достигане до финала, т.е да постигане на набелязаната и желана цел.
Желая Ви искрено успехи във всяко Ваше начинание!
Радвам се, че обичате историята. Както знаете тя е " Учител " на народите и на самите нас. Тя ни учи как да преодоляваме препятствията, трудностите и най-вече допуснатите грешки в миналото. Виждам, че вие вземате много правилни и ефектни решения. опирайки се на хумора. В моят блог (www.metaloved.blog.bg) ще вкарвам материали и за Левски и за други истински българи от нашето минало. Вие знаете, че по време на Великото българско възраждане са се родили, живяли, творили и жертвали за своя народ и отечество плеяда кристално чисти родолюбци, борили се да събудят българите от 5 вековния сън по време на османското владичество... Те могат да се подразделят на три взаимно свързани групи; просветители борили се за създаване на българско училище, култура и литература, борци за църковна независимост, т.е за създаване на самостоятелна българска църква срещу гръцкото духовенство, настанило се и проповядвало в български земи на гръцки език. Тези две групи са създали предпоставките за зараждането и развитието на национално освободителното движение за политическо освобождение от османското владичество, т.е за появата на третата основна група - истинските революционери със значителни заслуги за обявяването на руско-турската освободителна война и за раждането, по-скоро за възкръсването от пепелищата на Третата българска държава. В много от случаите, един и същ родолюбец е въплъщавал в себе си качества на възрожденците будители от "дълбокия сън" от трите групи.Тези патриоти от миналото са добър пример за всички нас българите, особено за политиците и управляващите. За съжаление нашите политици и държавници все още на умеят, не са се научили или не желаят да работят за своя народ и отечество както своите предшественици от славното ни минало. Стремежът за използване на властта и служебното положение само за собствени цели и интереси, ги е приспало в 'дълбок сън" и те не съзнават, не са се събудили още, за да служат всеотдайно на народ и отечество като истински родолюбци, учейки се от примера на своите предшественици.
Вероетно ще се наложи да създам или да използвам друг блог, тъй като този не е подходящ за такива материали. След като го обмисля ще Ви информирам. Ще се радвам, ако вписвате вашето мнение, становища, предложени и в моя блог.

И така бъди жива и здрава, жизнерадостна с хумора. усмихната и щастлива

с поздрав METALOVED


цитирай
12. анонимен - Относно по горния коментар свързан с интереса към историятса
01.09.2009 14:12
анонимен написа:
Уважаема Мiaa,
Нещо става с компютъра. Допускам и грешки.Трети път вписвам това съобщение. Първият път се изтощиха батериите, вторият-нещо прекъсна в мрежата. Но аз твърдо съм решил да отговоря на последния Ваш коментар.
Посещавам интересния Ваш блог със занимателните, забавни и съдържателни постинги в него. Възхищавам се на вписаните разсъждения. Продължавайте все така упорито да се зареждате с положителна енергия, с помощта на добронамерен хумор, дори и със самоирония, която е присъща на духовно силните и волеви хора. Не се съмнявам, че вие сте именно такъв човек. Така ще постигате желаните от вас успехи във всяко Ваше начинание. Вие знаете, че нашият живот, образно казано представлява непрекъснато бягане и преодоляване на препятствия, пречки и трудности, полагайки не малко усилия, подобно на спорта. Има и падане и ставане и пак поглед напред, опирайки се на хуморът, самоиронията, усмивката, волята, вярата и надеждата за достигане до финала, т.е до постигане на набелязаната и желана цел. Важно е поставянето на ясно набелязана цел и конкретните по-малки и реализуеми задачи за нейното изпълнение. Тогава удоволствието е голямо.
Желая Ви искрено успехи във всяко Ваше начинание!
Радвам се, че обичате историята. Както знаете тя е " Учител " на народите и на самите нас. Тя ни учи как да преодоляваме препятствията, трудностите и най-вече допуснатите грешки в миналото. Виждам, че вие вземате много правилни и ефектни решения. опирайки се на хумора. В моят блог (www.metaloved.blog.bg) ще вкарвам материали и за Левски и за други истински българи от нашето минало. Вие знаете, че по време на Великото българско възраждане са се родили, живяли, творили и жертвали за своя народ и отечество плеяда кристално чисти родолюбци, борили се да събудят българите от 5 вековния сън по време на османското владичество... Те могат да се подразделят на три взаимно свързани основни групи; просветители борили се за създаване на българско светско училище, култура и литература; борци за църковна независимост, т.е за създаване на самостоятелна българска църква срещу гръцкото духовенство, настанило се и проповядвало в български земи на гръцки език. Тези две групи са създали предпоставките за зараждането и развитието на национално освободителното движение за политическо освобождение от османското владичество, т.е за появата на третата основна група - истинските революционери със значителни заслуги за обявяването на руско-турската освободителна война и за раждането, по-скоро за възкръсването от пепелищата на Третата българска държава. В много от случаите, един и същ родолюбец е въплъщавал в себе си качества на възрожденците от трите групи.Тези патриоти от миналото са добър пример за всички нас българите, особено за политиците и управляващите. За съжаление нашите политици и държавници все още на умеят, не са се научили или не желаят да работят за своя народ и отечество както своите предшественици от славното ни минало. Стремежът за използване на властта и служебното положение само за собствени цели и интереси, ги е довел до "дълбок сън" и те не съзнават, не са се събудили още, за да разберат че трябва станат слуги на народа , т.е яе трябва да служат всеотдайно на народ и отечество, като истински родолюбци, учейки се от примера на своите предшественици.
Вероятно ще се наложи да създам или да използвам друг блог, тъй като този не е подходящ за такива материали. След като го обмисля ще въведа съобщение. Ще се радвам, ако вписвате вашето мнение, становища, предложения и др. в моя блог.

И така бъди жива и здрава, жизнерадостна с хумора, усмихната и щастлива!

с поздрав METALOVED



цитирай
13. анонимен - нарачник за приятелството и живота
02.09.2009 12:04
Помни:

'Добрият приятел ще плати гаранцията, за да те извади от затвора....


Но истинският приятел ще седи зедно с теб, казвайки 'Прецакахме се, но пък се забавлявахме!'


Гордея се, че съм твой приятел!

Трябва да прочетеш всичко надолу до последното изречение и не прескачай!

Разбрах, че....
Животът е като тоалетна хартия.
Колкото си по-близко до края, толкова по-бързо минава.

Разбрах, че....
Tрябва да сме благодарни, че Господ не ни дава всичко, за което го молим.




Разбрах, че....
Парите не могат да купят класа.


Разбрах, че... малките ежедневни неща, които ни се случват, правят живота толкова грандиозен.

Разбрах че....
Под твърдата обвивка на всеки се крие някой,
който иска да бъде оценен и обичан.


Разбрах, че....
Господ не е създал всичко за един ден
Какво ме кара да мисля, че аз ще мога?



Разбах, че....Игнорирането на фактите не променя фактите.

Разбрах, че....Колкото по-малко време имам за работа,
толкова повече работи свършвам.



За всички вас.... Прочетете всичко надолу, до последното изречение!

Сега е Национална Седмица на Приятелството.

Покажете на приятелите си, колко ги обичате.


Изпратете това на всеки, който считате за ПРИЯТЕЛ!


Даже, ако трябва да го изпратите обратно на този, който ви го е изпратил.

Ако се върне при вас,
знайте, че имате много приятели.

ЧЕСТИТА СЕДМИЦА НА ПРИЯТЕЛСТВОТО!!!!!!

ТИ СИ МОЙ ПРИЯТЕЛ И ЗА МЕН Е ЧЕСТ.

Обичам те, защото ти за мен си....
Истински приятел.
И ако не получа това обратно, ще разбера намека.
Довечера в полунощ истинската ти любов ще разбере, че те обича .

Нещо хубаво ще ти се случи между
1:00-4:00 утре следобед.
Приготви се за най-големия шок в твоя живот.

Моля, изпрати това на 5 човека за 5 минути.
цитирай
14. анонимен - послание и инструкции на Дилай Лама през новото хилядолетие
03.09.2009 20:03

Уважаема Miaa,
Изпращам Ви един забавен материал, за релаксация след умора; надявам се, че ще ви хареса.

Ваш виртоален доброжелател METALOVED


Здравейте,

Предлагаме Ви инструкциите за живота през новото хилядолетие от Далай Лама.
Ще Ви отнеме няколко минути да прочетете какво каза Далай Лама на 1 януари 2004 г.

Не задържайте това съобщение, защото мантрата трябва да напусне ръцете Ви в рамките на 96 часа.

Казват, че Ви предстои много интересна изненада.


1.Имайте предвид , че голямата любов и
големите постижения включват и голям риск.

2. Когато губите, не губете и урока

3. Спазвайте правилата: -
Уважение към себе си, уважение към другите и отговорност за всички действия.

4. Помнете, че когато не получавате това, което искате, понякога е голям късмет.
















5. Научете правилата, за да знаете как порядъчно да ги нарушавате.

6. Не позволявайте малък спор да руши голямо приятелство.


7. Когато осъзнаете,
че сте направили грешка,
предприемете действия да я поправите.

8. Всеки ден прекарвайте известно време сам със себе си.









9. Бъдете отворен за промени,
но не се отказвайте от ценностите,
в които вярвате.

10. Помнете, че понякога тишината е най-добрият отговор.











11. Живейте добър, почтен живот. Когато остареете и се върнете назад във времето, ще се насладите отново на преживяното.

12. Нека атмосферата на любов в дома Ви е в основата на Вашия живот.



13. В споровете с хората, които обичате, говорете само за конкретната ситуация. Не намесвайте миналото.

14. Споделяйте знанията си с други. По този начин ще достигнете безсмъртие.



15. Бъдете внимателен със земята.
16. Веднъж в годината посетете място, на което никога не сте били преди.



17. Помнете, че най-добрата връзка е тази, при която любовта Ви един към друг е повече от нуждата да сте заедно.



18. Съдете за Вашия успех по това,
от което трябва да се откажете при постигането му.

19. Приемайте любовта и готвенето безразсъдно



Философията на това съобщение е да не го задържите, а да го изпратите в рамките на 96 часа.
Чака Ви приятна изненада, ако го изпратите на :
4 души: В живота Ви ще настъпи лека промяна към добро.
5-9 души: Животът Ви ще бъде такъв, какъвто го искате.
9-14 души: През следващите 3 седмици Ви чакат най-малко 5 изненади
повече от 15 души: Животът Ви драстично ще се промени към добро и всичко,
за което сте мечтали ще започне да придобива по-ясни очертания.




















цитирай
Търсене

За този блог
Автор: miaa
Категория: Тя и той
Прочетен: 2765209
Постинги: 695
Коментари: 11442
Гласове: 43239
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол
1. М. Нютон" Пътят на душите"
2. "Страстни корени" - Сefulesteven
3. " Тя се дарява"-Сefulesteven
4. "Дрехата на триумфа"- Сefulesteven
5. " Чакалнята на бляновете"-Cefulesteven
6. " Опитвам се да опиша"-Cefulesteven
7. ИНТУИЦИЯТА : ПРОБИВ В ПАРАЛЕЛЕН СВЯТ
8. " Градината на страстта" Cefulesteven
9. "Птиче в клетка"-Cefuiesteven
10. "Вяра"-Templar
11. БИЛКОВИ РЕЦЕПТИ - 1 ЧАСТ Kasnaprolet9999
12. " Величието на думите...."Cefulesteven
13. БИЛКОВИ РЕЦЕПТИ - 2 ЧАСТ -Късна Пролет
14. БИЛКОВИ РЕЦЕПТИ - 3 ЧАСТ -Късна Пролет
15. Д-р Mайкъл Нютън - изследвания по въпросите за душите ( част 1 )
16. ГЛАВНИ СРОДНИ ДУШИ -НЕО НУЛА
17. Накратко за космическите вибрации ( енергии )-Нео Нула
18. ОРФЕЙ- ЧОВЕКЪТ, КОЙТО СТАНА БОГ- Sparotok
19. ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ!...IKRA
20. Убиваш ме-Tryn
21. БЪЛГАРИТЕ И ТРАКИЙСКИЯ БОГ НА ЛЕЧЕНИЕТО -Sparotok
22. Жената -огледало...Cefulesteven
23. Обща Декларация на Човешките задължения-Ikra
24. Комбина-Петко Илиев
25. Псевдоморалистите-Cefulesteven
26. Непознатата -Cefulesteven
27. Лист подобен лодка и раковина- Cefuleteven
28. Монологът на отшелника
29. България
30. Цитати от книгата "Полубогиня" на Мартин Ралчевски