Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.10.2009 12:19 - Защо мъжете предпочитат " мръсниците"?
Автор: miaa Категория: Забавление   
Прочетен: 9381 Коментари: 25 Гласове:
5

Последна промяна: 21.10.2009 12:22


Когато , аз си мисля за романтичните отношения с даден мъж,той си мисли за секс..

Когато говоря за страст и нови преживяваня, той отново мисли   за секс...

Защо?  Вярно, че мъжете не са склонни да говоря за чувства,но те също изпитват необходимост да усещат връзката си с човека, към когото са привлечени.
От опит зная , че за тях  също е необходимо да поддържат онази искрица жива...Когато мъжът се откаже от секса, той е престанал да вярва във себе си ..и тук не става въпрос само за физическата страна на секса..

Мъжът има нужда да знае, че винаги е желан в очите на жената.Не е нужно да се правя на пуританка . Обичам флирта, да се забавлявам, не се срамувам да отправям сексуално послание.Но за мена секса  и доверие, напълно се покриват.

Животът ни е труден и е всекидневна   борбата ни за оцеляване.Но грижите и трудностите трябва да ни обединяват за да се справим . И онова , от което не бива да се отказваме е тръпката или сексуалният ни живот..

Имах приятел, който ме харесваше ,защото  внасях елементи на изненада във връзката ни. Въображението му рисуваше невероятни картини , които впоследствие се препокриваха.

Обикновено го хващах за ръка и го водих в чудното царство на рая, както обичаше да се изразява.Предизвикателната жена е сексуално превликателна.Винаги съм общувала с мъже, които знаят какво искат. Нашите взаимоотношения са били равнопоставени, ясни без игрички.Никога не бих позволила някой мъж да се възползва от мен. Уважение  и разбиране е задължително условие между двамата партньори.

Мъжът  интуитивно усеща, дали сексуалността на жената произлиза от нейната увереност. Той винаги ще разбере, кога жената прави секс с него за да го спечели.Не е нужно надпревара и кой, кого ще надхитри. Сексът е  необходимост и трябва да се изживява, независимо дали ще продължи, час, два.Независимо дали с това ще приключат взаимоотношенията  между двамата.Не е нужно да се вписвам в нечии стандарти..

Пълно отдаване и сливане  на страсти и емоции.. Не е нужно да има представление, важното е да правим това, което удволетворява и двете страни.

 По – възбуждащо за мъжът да е с жена, която се осмелява да бъде- себе си и е откровена за това, какво й харесва и какво не. Мъжете обичат да гледат, когато жената изживява оргазъм –за тях е афродизиак.
И е много по- важно от представлението.

„Сексът е като малкият бизнес, трябва непрекъснато да го наглеждаш” - е добро послание  от една много известна американска актриса.

 .






Тагове:   мъжете,


Гласувай:
5



1. monna - Мила Миа,...
21.10.2009 12:36
..малко ми се виждаш объркана и неубедителна, защо ли?
Изпадаш в противоречие -/ "Когато , аз си мисля за романтичните отношения с даден мъж,той си мисли за секс..
Когато говоря за страст и нови преживяваня, той отново мисли за секс..." и..
"Винаги съм общувала с мъже, които знаят какво искат. Нашите взаимоотношения са били равнопоставени, ясни без игрички."/
В крайна сметка искаш ли го или не? Какви мръсници, какви романтички? Любовта нали е за двама? Вкусове различни, но все пак - празно няма!
Извини ме, ако съм малко по-директна, но то е защото съм преяла..а аз се храня доста малко..
Прегръдка!
цитирай
2. diso - Много обичам тази песен!
21.10.2009 12:55
И точно в изпълнение на тези двамата - излъчват толкова много любов и романтика - по-истинско отколкото в реалния живот - като в приказка!
цитирай
3. miaa - Здравей мила Монна,
21.10.2009 12:55
Аз не говоря за любовта, а за сексуалните взаимоотношения...между мъжът и жената.Любовта може и да дойде, но не е задължително на по- късен етап..
Когато харесат една жена, мъжете първоначално мислят за секс с нея и това е нормално.Важното е ние жените да приемаме нещата такива каквито са и да не се заблуждаваме.Благодаря ти за вниманието .
цитирай
4. miaa - Благодаря ти Дисо. Радвам се, че ...
21.10.2009 12:58
Благодаря ти Дисо. Радвам се, че успях да стигна до сърцето ти.
цитирай
5. lubopitstvo - Здравей, миа
21.10.2009 13:05
Тези "винаги" и "никога" ...

Нещо не ми е искрено. Извинявай за което.
цитирай
6. monna - Миа..
21.10.2009 13:56
..признай си, че нещо си се пообъркала, мила, нали сме си свои? Много добре разбрах за какво говориш.
Стига си се свивала..изплюй камъчето, де! Хайде ела при мен да чуеш една празнична песничка, италианска, то се знае!
цитирай
7. sarcezlatna - miaa,:))
21.10.2009 19:05
пак говориш с някакви общи категории...кои са мръсници, кои са светици?!... Правим онова,което искаме и когато искаме - просто е ! Никой не може да казва на любовта да я няма, ако вече е дошла :)
цитирай
8. gorivo - miaa...
21.10.2009 19:32
...аз съм съгласен с теб,ние мъжете обичаме да ни показват еждневно че сме желани,но нетрябва да забравяме, че и скъпите на сърцето ни жени също желаят това...затова нека си говорим и нека заедно изживяваме желанията си :):):)
цитирай
9. miaa - Мило Любопитство, Не мога да раз...
22.10.2009 00:06
Мило Любопитство,Не мога да разбера, защо смяташ , че това което съм написала е неискрено?!Това са нещата от живота. Когато се запознаят мъж и жена и се харесат, нормално е да има привличане между тях. Природата на жената е нежна,влага повече романтика във взаимоотношенията. Мъжът иска секс, независимо дали го показва направо или не. При него това е въпрос на самочувствие и мъжественост.Напълно е възможно да се породи любов и взаимоотношенията да се задълбочат..Божа работа!
цитирай
10. miaa - Sarcezlatna, няма лошо една жена да ...
22.10.2009 00:12
Sarcezlatna, няма лошо една жена да показва на мъжа, когото харесва, че иска да бъде с него. А ако има и искра между тях изживяването ще е пълноценно и за двете страни.Благодаря ти.
цитирай
11. miaa - Мило Gorivo, Благодаря ти за вни...
22.10.2009 00:36
Мило Gorivo , Благодаря ти за вниманието .Рaдвам се, че ме разбираш : )))))
цитирай
12. анонимен - Скъпа Миаа, ако написаното тук е ...
22.10.2009 09:08
Скъпа Миаа, ако написаното тук е плод на изводи от лични преживявания , не знам защо в друга статия си писала за ниското си самочувствие? Излиза, че многото връзки и опити не повишават самочувствието на жината, ако тя сама себеси не цени! И не става ясно кои са "мръсниците", кои "романтиците"! Секса си е секс, но ако се "чукаш без да ти пука" от нищо и за никой, само заради самия секс , не е спортменско, това е мръснишко!

цитирай
13. irage - Песента е чудесна
22.10.2009 11:07
Песента към постинга е чудесна /една от любимите ми/ и мисля,че изборът й изяснява по безспорен начин позицията ти по въпроса за романтиката и "живата реалност"!Разбирам написаното от теб и те подкрепям!
цитирай
14. анонимен - Любов= доверие= пълно отдаване...
22.10.2009 11:36
Любов= доверие= пълно отдаване=вълшебен секс :))))))
Песента е страхотна
цитирай
15. miaa - Здровий Анонимен, виското само...
22.10.2009 17:28
Здравей Анонимен, за виското самочувствие на жената допринасят и други фактори,като успехи, реализация. Секса дава стимул, да се чувстваш желана е хубаво,но не е достатъчен за да е една жена щастлива. Поне за мен е така. А " мръсниците" съществуват в сексуалните фантазии на мъжете. Това е достойна жена, която се отдава в секса пълноценно , инициативна е и не се срамува , да заявява това, което й харесва и кое не.Романтизмът е най- хубавата емоция, която може да се породи между двама души. Секс, доверие, емоция.Благодаря ти.
цитирай
16. miaa - Благодаря ти, Irage. Природата на ...
22.10.2009 17:50
Благодаря ти,Irage.Природата на жената е съвършена.
Тя дава живот. Нейната психика е настроена да търси подходящ съпруг, да създава семейство и да се грижи за децата си. Мъжете, са "завоеватели" по природа, но и при тях идва момент, в който също желаят да живеят по- спокойно , със жената на своя живот. Няма нищо по- хубаво нещо от любовта между мъжът и жената.
цитирай
17. miaa - Благодаря ти Анонимен и аз така м...
22.10.2009 17:53
Благодаря ти Анонимен и аз така мисля,
Любов= доверие= пълно отдаване=вълшебен секс .
цитирай
18. cefulesteven - Стереотипите подвеждат много м...
22.10.2009 20:32
Стереотипите подвеждат много мъже. Стереотипът на мръсница, включва, че тя е страстна, че тя има необикновен живот, че е интересен човек, че е емоционална и нещо различно от стадото, че не е чак толкова мръсница. Тя е женския аналог на "лошото момче" по което си падат някои момичета и по-млади жени. И в двата случая привлича стереотипа, не и човека който е набеден за онзи. Тоест много мъже си падат по заблудите си за мръсницата изобщо, отколкото конкретната мръсница/ако изобщо е мръсница, а не си играе с фантазията им, за по-интересно/.

За всеки случай, аз страня от всякакви стереотипи и мисля, че още много други мъже.

Поздрави и усмивки.
цитирай
19. miaa - Така е и аз не обичам стереотипите. ...
22.10.2009 20:47
Така е и аз не обичам стереотипите. Но сега си спомням за онзи култов филм"Девет седмици и половина".. за епизода, в който едно красиво момиче, направи превъзходен стрийптиз на приятеля си. Жената е тази, която избира, партньор дори и за секс..тя е по- инициативната, по- разкрепостената. Тя е тази, която разпалва сексуалните фантазии при мъжете. За да се чувства той пълноценен и мъжествен. Няма защо да се заблуждаваме, мъжете харесват всичко това.Едно такова женско поведение е " мръснишко" , но то предизвиква много положителни емоции и преживявания за двете страни.. Благодаря ти, Сefulesteven за подкрепата.
цитирай
20. strianakiev - Да така е било е и ще бъде жената избира...
22.10.2009 21:19
Жената е господаря на Земята...Бог не случайно е взел ребро от Адам и от него е изваял "истинския човек"...Без жената няма любов...Тя е господаря на сърцето ни...и на дома ни...Tя ни ражда, отглежда, насърчава, обича и ни изпраща до другия свят...Там тя не е господарка...
цитирай
21. miaa - Благодаря ти,Strianakiev
22.10.2009 21:22
Искрено се радвам за хубавите думи.
цитирай
22. lubopitstvo - Миа,
23.10.2009 09:01
може и да съм в грешка. Когато се пише прекалено положително за нещо трудно хващам вяра в него.
Но наистина в случая може и да съм в грешка :)

Приятен ден и много настроение )
цитирай
23. miaa - Виж Прекрасна, ти си умна и интел...
23.10.2009 09:13
Виж Прекрасна, ти си умна и интелигентна жена.Всеки човек изгражда мнение, в зависимост от вътрешният си порив, усещания, възпитание и.т.нТвое право е да мислиш по начин, който те удовлетворява, и защитава твоята ценностна система. Аз уважавам това.Много. Нали, когато приятелите разменят мнения се обогатяват и винаги има какво да се научи. Благодаря ти за вниманието. С обич.
цитирай
24. lubopitstvo - Напълно съгласна
23.10.2009 12:23
с теб. На това му се казва толерантност и е хубаво качество.
Ние се учим докато сме живи. И аз се уча, миа :)
цитирай
25. miaa - Ако знаеш, колко съм пропуснала по- ...
23.10.2009 14:00
Ако знаеш, колко съм пропуснала по- пътя..
Но смятам да наваксам с уроците..
Благодаря ти, Любопитство.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: miaa
Категория: Тя и той
Прочетен: 2757253
Постинги: 695
Коментари: 11442
Гласове: 43239
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. М. Нютон" Пътят на душите"
2. "Страстни корени" - Сefulesteven
3. " Тя се дарява"-Сefulesteven
4. "Дрехата на триумфа"- Сefulesteven
5. " Чакалнята на бляновете"-Cefulesteven
6. " Опитвам се да опиша"-Cefulesteven
7. ИНТУИЦИЯТА : ПРОБИВ В ПАРАЛЕЛЕН СВЯТ
8. " Градината на страстта" Cefulesteven
9. "Птиче в клетка"-Cefuiesteven
10. "Вяра"-Templar
11. БИЛКОВИ РЕЦЕПТИ - 1 ЧАСТ Kasnaprolet9999
12. " Величието на думите...."Cefulesteven
13. БИЛКОВИ РЕЦЕПТИ - 2 ЧАСТ -Късна Пролет
14. БИЛКОВИ РЕЦЕПТИ - 3 ЧАСТ -Късна Пролет
15. Д-р Mайкъл Нютън - изследвания по въпросите за душите ( част 1 )
16. ГЛАВНИ СРОДНИ ДУШИ -НЕО НУЛА
17. Накратко за космическите вибрации ( енергии )-Нео Нула
18. ОРФЕЙ- ЧОВЕКЪТ, КОЙТО СТАНА БОГ- Sparotok
19. ИСТИНСКИ ПРИЯТЕЛИ!...IKRA
20. Убиваш ме-Tryn
21. БЪЛГАРИТЕ И ТРАКИЙСКИЯ БОГ НА ЛЕЧЕНИЕТО -Sparotok
22. Жената -огледало...Cefulesteven
23. Обща Декларация на Човешките задължения-Ikra
24. Комбина-Петко Илиев
25. Псевдоморалистите-Cefulesteven
26. Непознатата -Cefulesteven
27. Лист подобен лодка и раковина- Cefuleteven
28. Монологът на отшелника
29. България
30. Цитати от книгата "Полубогиня" на Мартин Ралчевски