Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2017 09:42 - Годишен хороскоп за 2018 г. - Козирог
Автор: horoskopche Категория: Други   
Прочетен: 987 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Годишен хороскоп – 2018 година - Козирог

В годината на Луната вие се чувствате прекрасно. Окрилени сте от нови идеи, мечти и амбиции. Може би амбицията ви е ключов фактор да задвижите колелото напред през 2018-а година. Ще видим мнозина от вас привлечени от нови възможности и поемащи рискове с дългосрочен характер. Няколко са основните маркери за благополучие в следващите месеци. От първо значение е движението на Сатурн, който вече е на трона си във вашия знак. Нещата си идват на мястото и вие дълго чакахте този момент, за да се възцарите заедно с него. За вас това е година на мощно начало. Енергията е съзидателна и променяща мисленето и съзнанието ви. Уран от пролетта нататък ще огрее с повече светлина живота ви и вие ще бъдете привлечени от авантюри и заигравки със съдбата. Ще излезете на светло и ще скъсате поне малко с консерватизма, с който сте така известни в обществото. Но като цяло, годината вещае мощно завихряне на промени и успех.

Любов и лично щастие. През 2018-а ще промените отношението си към половинката. Сега вие сте водещите, вие диктувате правилата и онова, което ще се случва. Ако до този момент стояхте кротко и само ревнувахте, засенчени от сиянието на своята половинка, то нещата рязко ще се изменят. Вие ще сияете с чара и обаянието си. Ще повярвате в своя сексапил и ще „проговорите” на езика на тялото. Няма от какво да се притеснявате. Бъдете лидери и в любовта, поставете ясни и конкретни условия пред любимия човек. Ще видите, че нещата ще започнат малко по малко да ви се нареждат с този нов подход. Излизайте по-често, направете нещо за външния си вид, купете си нови дрехи, привлечете нови познанства. Ако сте необвързани към този момент, то срещуположния пол ще ви се лепи заради мощта, която излъчвате. Спокойно можете да започнете нова дългосрочна връзка.

Кариера. Каква може да бъде кариерата ви освен блестяща? Вие се характеризирате с тази дума, а в годината на Луната ясно и точно заявявате позициите си, както и апетитите за власт. Сатурн няма да ви остави на спокойствие докато не се изявите изцяло и напълно. Сега за вас е важна външната проява, да правите впечатление, да се занимавате с важни и съществени неща, да поемате сигурни задачи. С две думи, да обирате каймака на дейността, с която се занимавате. Чака ви много труд не само през 2018-а, а и през идните две-три години. Но вие сте готови да поемете инициативата и отговорността си след това. И общувайте, много е важно да разширите контактите си, да се видите с приятели, които не сте срещали от години. Експериментирайте с връзките. Все на някой ще му е нужен надежден и добре заплатен служител или партньор като вас.

Здраве. Здравето е нещо, което трябва да пазите като очите си. Сега повече от всичко имате нужда да набирате скорост в професионално и емоционално отношение, но това също така означава и дълги периоди на педал. Погрешно е. Знаете, че когато прегреете, вие ставате неефективни. Грешките лъсват и всичко онова, което сте сътворили, отива на вятъра. Затова почивката е важна, особено в емоционална година като тази. Не се раздавайте изцяло, винаги пазете нещо от себе си за самите себе си.




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: horoskopche
Категория: Други
Прочетен: 887584
Постинги: 436
Коментари: 173
Гласове: 1328
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031